Panggilan kepada Graduan Alumni FBKT (2017-2024)

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua graduan yang telah melangkah ke dunia profesional! Kami dari FBKT ingin mengajak anda semua untuk mendaftarkan diri di portal alumni kami alumni.fbkt.my Portal ini adalah pintu masuk kepada dunia rangkaian alumni FBKT yang berkembang pesat.

Mengapa Anda Patut Mendaftar?

Rangkaian Profesional: Portal alumni ini menyediakan platform untuk berhubung dengan graduan lain dari FBKT, membuka peluang jaringan profesional yang luas.
Peluang Kerjaya: Maklumat yang diperbaharui di portal ini akan membantu kami menghubungkan anda dengan peluang pekerjaan yang sesuai.
Berkongsi Pengalaman: Anda boleh berkongsi pengalaman kerja, pengetahuan, dan pandangan dengan alumni lain, membantu dalam pertumbuhan profesional dan perkongsian ilmu.

Langkah Mudah untuk Mendaftar:

1. Layari alumni.fbkt.my
2. Klik pada pautan "Daftar sebagai Alumni" dan lengkapkan maklumat yang diperlukan.
3. Pastikan untuk mengemaskini maklumat peribadi anda secara berkala bagi memastikan kami sentiasa mempunyai data yang terkini.

Dengan menyertai portal alumni FBKT, anda turut menyokong usaha kami untuk membina komuniti alumni yang kukuh dan berdaya tindak. Jadilah sebahagian daripada perubahan positif dalam industri dan masyarakat!

Sertai kami hari ini dan mari kita terus berkongsi, belajar, dan berkembang bersama-sama di dalam komuniti alumni FBKT yang dinamik!

Terima kasih atas sokongan anda!